Het team

Joachim Claeyé

 

Reeds vanuit zijn laatste jaar secundair onderwijs had Joachim interesse in alle aspecten van de visserijbiologie. Tijdens deze periode kwam hij voor het eerst in aanraking met de Lota lota.

 

Gedurende zijn Bacheloropleiding Agro-Industrie aan Hogeschool Odisee werkte Joachim tevens als stagair en jobstudent bij verscheidene viskwekerijen en onderzoekscentra in binnen- en buitenland. Hierdoor verworf hij ervaring in verschillende aspecten van de viskweek, al lag zijn passie voornamelijk bij reproductie en larvale kweek. 

 

Een aangepast studietraject binnen de masteropleiding aquacultuur aan de Ugent stelde Joachim in staat om meer inzichten te verwerven in (artificiële) voortplanting en de ontwikkeling van vislarven. 

 

 

In het dagelijkse leven is Joachim ook actief als onderzoeksmedewerker aan het onderzoekscentrum aquacultuur binnen de onderzoeksgroep SALTO (Samen Alternatieven Onderzoeken) van de Odisee Hogeschool.

 

 

 

Phone: (+32) (0) 476 082 500

Email: joachim.claeye@aqualota.be

Guido Claeyé

 

Na het volgen van de cursus aquacultuur met z'n zoon Joachim aan het KaHo Sint Lieven - nu de Odisee Hogeschool - in 2013, werd de interesse aangewakkerd.


Guido heeft een sterke kennis op het vlak van techniek, automatisatie en constructie, waardoor hij instaat voor de bouw  en onderhoud van recirulatiesystemen.